Gå til indhold
Velkommen til Squashlife - din squashspecialist!
Velkommen til Squashlife - din squashspecialist!

Om os

Squashlife er din specialforretning med alt til squash. Vi har Danmarks måske største udvalg af squashudstyr, og virksomheden er drevet af deciderede squashnørder. Hos Squashlife kan du købe nyt udstyr som ketchere, sko, bolde, greb, tasker og meget mere. Vi strenger også din squashketcher op med nye strenge, hvis du har knækket strengene i din ketcher.

Hos Squashlife finder du nogle af de største og bedste brands, og som eksperter i sporten står vi klar til at vejlede dig, uanset om du lige er startet til squash, eller om du er rutineret divisionsspiller. Velkommen til din specialforretning i squash!

Udover Squashlife.dk driver vi vores søsterforretning Padellife.dk. med alt hvad hjertet begærer inden for udstyr til padeltennis. Hvis du er mere til de traditionelt store sportsgrene i Danmark som tennis og badminton, skal du gå til Racketlife.dk.  Denne webshop er nemlig opdelt i sektioner med udstyr til badminton, tennis, padel og squash. Og du kan også købe for eksempel bat og bolde til pickleball og bordtennis.

Fysisk forretning i København

Hvis du besøger hovedstadsområdet, er du mere end velkommen i vores fysiske ketchersportsbutik i København, hvor Racketlife, Padellife og Squashlife holder til under samme tag. Som ketchersportsentusiast er det helt klar stedet for dig - mener vi i hvert fald. Sæt GPS'en til Julius Thomsens Gade 7, 1974 Frederiksberg C / Åboulevard 15, 1960 Frederiksberg C. Forretningen ligger på et hjørne og har derfor to adresser, der begge fører til lokationen. Er du med offentlig transport, kan du stå af på Forum Metrostation og gå til forretningen på 2 minutter.